Beate Basma - "Trafostasjon" - Godkjent Healer
Jeg vil gjerne få takke alle dere som har sendt gode hilsninger til meg på f.skj måter i alle disse årene. Det varmer meg langt mere enn dere aner.
Gleden ved jobben min, det å kunne hjelpe andre, vite at mennesker og dyr får det bedre, føles derfor veldig, veldig godt.
Takk til alle dere som har stolt på meg, og gitt meg alle disse fine opplevelsene!
En stor takk til de som har skrevet brev, og vil dele sine erfaringer med andre!

Klem Beate
 
Jeg har fått lov til å publisere noen av brevene. Jeg ser jo av datoene at årene har gått, smiler, men syns ikke det er nødvendig å bytte ut med nye i samme "sjanger":

MENNESKER:
En liten gutt med "lopper" i blodet/slet med å finne "seg selv" - Ubudte gjester - 
Hvordan går det an...ikke spør meg...jeg slutter aldri å undre meg! -
Livslysten tilbake etter år med dårlig selvkontroll/smerter - Fjernhealet bort ånder/gjenferd/spøkelser -Kiropraktors "godkjenning" muskler/betennelse/smerter de lærde sa jeg måtte leve med -
Liten gutt m/uro og stress - Rennende nese - Gravid/smerter + Cocker  - "Spøkelse" - Gurgling og surkling - Arbeidsinnsats/fjernhealing -  Sterke, varige smerter -  Lukt på avstand - Borte vekk - Hvor-hvor-hvor - Handikappet/uten kontakt - Angst/ traumatisk opplevelse - En uvirkelig opplevelse -
Rideulykke/kunstig koma v/fjernh. -  Smerter -  Utbrent -
Gutt 9 mnd nese/søvn - Anfall -  Beskjed fra døde/urolige ben -
Senebetennelse -  Pergamenthud/sårleging v/fjernhealing -  
Nervesmerter/meniskskade  - Hoftesmerter/leddgikt - Utslett -  
Migrene/nakkesmerter -  Arvelig ubalanse i kroppen/krampe i ben -
Ankelsmerter - Trøtthet/sliten/smerter -  
Nervesmerter etter operasjon -  Psykisk uro/selvtillit -  Psykisk uro/sliten
_____________________________________________________________
                                                                  
                                                                                     
                                             LOPPER I BLODET/
                FINNER IKKE SEG SELV

Kjære Beate!                                     Vestlandet den 20.12.2018

Vi er deg evig takknemlig for hjelpen du har gitt oss!
Vi har nå en "solstråle" som for noen måneder siden var en sinna, liten unge som ingen helt fikk "styr på". Vi som foreldre slet, skolen hadde ikke mer å tilby, psykologen prøvde å komme innenfor "skallet", men verst var det for den lille som ikke fikk helt kontroll over seg selv!
Da fikk vi gjennom bekjente vite om deg, og sendte deg en melding om du kunne hjelpe. Du lovet ingenting, for du har ikke noe kontroll over dette, sa du. 
Men vi hadde prøvd alt annet for å hjelpe gutten vår som ellers er frisk som en fisk, så du fikk klarsignal. Vi snakket ikke sammen, bare sms. Du  ville kun vite navnet, og vi sendte deg også et bilde, så du fikk "hilse" på han før du startet.
Etter første gang endret noe seg, sinnet/utageringen var ikke så voldsom lenger. Og det var interessant å lese meldingene dine etterpå. 
To ganger til jobbet du, noe "løsnet" i den lille kroppen på en eller annen måte, så nå har vi fått en normal hverdag med latter istedenfor sinne og krangling!
Vi er deg evig takknemlig for at du ga oss muligheten, at du tok deg tid, at du tør bruke de spesielle evnene du har fått i arv, for så mange har imot dette/sterke motforestillinger og gir høylytt uttrykk for det, så du setter deg fram for hogg....men som du sier selv, du vet hva du kan og undrer selv, og klyper deg i armen og lurer på hvor du fikk dette fra, hvordan kroppen din får gjennomgå smertene/tårene/bevegelsene som skal til for at mennesker og dyr blir friske! 
Det heter seg at vi ikke skal forstå alt....og det du gjør/utretter er et av dette unike som vi bare må godta.

Takk igjen, Beate, for at vi alle har senket skuldrene, fått energien og "solstrålen" vår tilbake!

Juleønsket vårt til nissen i år er at noen åpner døren for deg inn til de ungene/ungdommene som sliter....inn i psykiatriens verden som fortsatt holder døren lukket for deg! Vi vet at du ønsker deg dette mest av alt, derfor har vi "skrevet brev til nissen", og håper du får ønsket ditt oppfylt i året som kommer. 
Kanskje du kan redde livet til mange av de som står "på stupet". Vi vet at du så gjerne vil prøve, men så få slipper deg til.

Ønsker deg en koselig jul, samtidig som du skal tenke på en familie der vest som nå gleder seg til julenissen kommer, og som sender deg mange takknemlige klemmer.
Du blir aldri glemt!!!
 
Vi skjønner fortsatt ikke hvordan det er mulig, for du vil ingenting vite på forhånd, så hvordan kan du lege/fikse det som er problemet?! Du sier selv at du ikke gjør noe, men lar deg bli "brukt", så det er personen/dyret selv som reparerer seg. 
Vi forstår ikke, men vi bare godtar at du er unik!
___________________________________________________________
UBUDTE GJESTER

'Fikk dette takkebrevet til påske 2019:
 "Samboeren min og jeg kjøpte oss en koselig hytte fra 60 tallet i Valdres i september 2018!
Vi flyttet inn, og allerede første natt i hytta våknet jeg av lyder som om noen dro flytteesker rundt på gulvet!
Det har vært stearinlys som plutselig har vært slukket, for å så være tent på igjen 5 min etterpå, osv.
Vi har vært kjempe trøtte og sovet unormalt mye når vi har vært der!
Tok kontakt med tidligere eier som fortalte at de også hadde hatt mange rare opplevelser i hytta!
Disse "spøkelsene" er nok helt harmløse, men vi føler for å kunne være der alene uten disse "gjenboerene".
Derfor tok jeg kontakt med Beate, som tok seg en tur til hytta vår uten å være der fysisk, men med fjernhealing.
Hun ville ikke vite noe, men ønsket et bilde av hytta. Hun tok denne "samtalen" da vi ikke var tilstede, men sendte melding når hun startet å "prate" med disse som ikke ville forlate plassen vår/sin.
Etterpå fikk vi utførlige meldinger om hva som skjedde da hun jobbet. Hun fortalte at det var to mennesker, en dame fra ca 1860-tallet og en mann i starten på 1920-tallet, og hvorfor disse menneskene ikke klarte å gi slipp.
…..Det var litt gøy å lese etterpå at Beate fikk kontakt med to mennesker, for vi har et bilde hvor det er to ukjente mennesker sammen med oss andre, som vi ikke visste var rundt oss da. Man kan tydelig se at det er en mann, og bak han en utydeligere person, men ser ut som dame med skaut.
Bildet ga oss litt grøsninger etterpå, bevis på at vi hadde "ubudne" gjester.
...Dette bildet visste ikke Beate om, men fikk se det etterpå! Dagen etter dro vi til hytta, litt spente på om det virkelig gikk an å gjøre noe med dette på avstand, litt skeptisk er man jo.
….Nå var det blitt stille der uten noen rare hendelser og atmosfæren var noe helt annet! Vi sover godt og er uthvilte når vi våkner!
….Så tusen takk til Beate som renset hytta våres:)
Når dette leses er vi på hytta VÅR, hvor påsken skal feires med senkede skuldre og påfyll av god energi! 
Påskeklem fra Torill og Per
__________________________________________________________

                                  


HVORDAN GÅR DET AN....IKKE SPØR MEG...
                                                                               JEG SLUTTER ALDRI Å UNDRE MEG!


Jeg fikk en henvendelse fra en dame tirsdag 28.des 2017, om jeg kunne «ta vekk» noen som gikk igjen i huset deres, som var fra starten av 1800-tallet. Hun kjente nærværet godt og kroppen ble sliten, også en venninne hadde følt den ekle opplevelsen med at de ikke var alene. Hun har gitt meg tillatelse til å utgi dette!
Jeg «elsker» jo jobben min, og ta bort spøkelser på avstand har jeg gjort noen ganger i det siste.
Jeg vil heller ikke med disse jobbene vite noe på forhånd, men siden det nå er så lettvint å sende bilder, så spør jeg om det, men det er heller ikke nødvendig.
Jeg startet som alltid med å sende meld til oppdragsgiver og fortalte at nå starter jeg, og sender utfyllende melding når jeg er ferdig.
For å gjøre det litt kort, så tar jeg bare med siste del av «utryddelsen» som ble bekreftet i bygdeboka etterpå, noe ingen av oss visste om før jeg startet.
.....Så kom navnet Anton opp, det ble da lettere, mere glede på en måte, tror han spiller et instrument, og det har vært samlinger med musikk i huset eller i nærheten, som betydde mye for mange,
Så kom tårene igjen, kommer også opp en dame og to barn, en lykkelig familie,
så veldige smerter øverst i nakken som om jeg skulle fått et slag, blir litt stressa samtidig ro, en merkelig sammensetning av følelser/tilstand, får press på overkroppen som kommer alle steds fra/retninger og føler meg presset nedover, får problem med pusten igjen, men bruker alle krefter jeg har til å holde meg oppreist/vurdere situasjonen, føles som om hodet vil sprenges får vondt i venstre side i nakken/halsen, hjertet slår kraftig, merker pulsen i brystkassa, så blir det en ømhet i hele kroppen og mistet kraft i hendene, pusten stopper opp og jeg tenkte, nå dør jeg.
Har følelsen av at det er et menneske som enten har druknet/blitt klemt ihjel eller begravd av en slags masse.
Jeg tror det er to personer hos dere som går igjen, følte jeg hadde en i hver hånd og tårene piplet da vi tok farvel.
Meld fra dama på kvelden med bildet av to sider i bygdeboka hun hadde:
Tusen takk! Vi har en bok om bygda vi bor i, der det står om alle gårdene, folket, dødsfall osv. Jeg tok fram boka og den åpnet seg på disse to sidene, jeg tuller ikke! Hvis du leser nederst på siden og fortsetter på andre siden, ser du at Anton ble bare 15 år, og klemt under en stein.
Utdrag fra bygdeboka: ...hadde disse barna: Anton...Han var gjeter på seteren. Til tidsfordriv drev han og rullet stein oppi heia. En gang ble han for sen til å komme seg unna, og steinen rullet over ham.
Hvordan kan jeg gjenoppleve et menneskes død som skjedde for 139 år siden....uten å ha vært på stedet...uten å ha tilknytning til sted/mennesker...uten å vite noe på forhånd...og så det blir fred for de som bor i huset/på stedet etterpå!
Men jeg er ydmyk og takknemlig for opplevelsene jeg får lov til å delta i...de som har skjedd som setter spor....at pappa lot meg få lov til å overta dette «ærefulle» oppdraget....hjelpe mennesker og dyr her..nå..før..etter......
___________________________________________________________LIVSLYSTEN TILBAKE ETTER ÅR MED DÅRLIG SELVKONTROLL/SMERTER

Kjære Beate!                       Hamar 17. sept 2017

Jeg må få takke deg så mye for all hjelp.
Pappa overrasker oss stadig. Han er ikke til å kjenne igjen.
Legene skjønner ikke hvordan han har overlevd. Han skulle vært død med så mye sykdom og ødeleggelse i kroppen. Det er faktisk et under!
Han har blitt så positiv og blid igjen, og virkelig fått gnisten og livslysten tilbake! Jeg har ikke sett han slik siden jeg var barn!

Du er en fantastisk dame!
Klemmer sendes deg fra meg og min familie!
___________________________________________________________

FJERNHEALET BORT ÅNDER/GJENFERD/SPØKELSER

Hei Beate!                    Vestlandet 16. sept. 2017

Vi overtok et gammelt hus. Jeg fikk straks en veldig sterk fornemmelse av at det var noen der. 
Jeg ble ofte tung i hodet og følte meg uvel.
Jeg hadde også flere konkrete hendelser der jeg blant annet ble geleidet av en hånd på ryggen gjennom huset.
Ellers gikk lyspærene i et sett, og ting hadde en tendens til falle ned fra kjøkkenbenken.
Jeg tok kontakt med deg i håp om at du kunne hjelpe meg med dette. Jeg sendte deg bilder av huset sent på kvelden. Du skulle gjøre det dagen etter. 
Fikk melding om at du hadde begynt å gråte/reaksjon da du så bildet, og kroppen var i gang, så du kunne ikke vente, men måtte ta en fjernhealing på huset med en gang. 
Etter en time kom det utfyllende meldinger om hva som hadde skjedd med menneskene der, også om årstall etc. Det viste seg å være riktig da vi gikk tilbake i gårdshistoria og leste!
Det var veldig fasinerende å lese at du følte det samme som meg på de f.skj stedene i huset. 
Det ble en helt ny opplevelse å bevege seg i og rundt huset!
MEN:
I andre etasje var det uholdbart å være. Til og med et par besøkende kommenterte det, uten at jeg hadde sagt noe.
Jeg sendte deg bilde av rommene i mellomtiden.
Etter en ny runde med fjernhealing ble det helt rolig også der!

Vanskelig å forklare, men en ting er sikkert:
Huset vårt er nå behagelig og fredelig å være i, og det har det vært siden du tok fjernhealingene for snart et år siden.

Takknemlig hilsen en småbarnsfamilie!
___________________________________________________________

KIROPRAKTORS  GODKJENNING, MUSKLER OG BETENNELSE
Smerter jeg fikk beskjed om at jeg måtte leve med!

Kjære Beate!                                        Sarpsborg 6. nov. 2016

Når jeg til slutt ikke visste opp og ned på tilværelsen, når alt var vanskelig, og jeg gråt dag og natt, ble Beate min redning.
Jeg hadde ærlig talt ikke trodd jeg skulle oppsøke henne, men nå er jeg så lettet og glad for at jeg trosset egen tvil.
Uten å ha snakket noe om mine problemer fant hun raskt ut at jeg var utslitt, at tårene ikke ville stoppe.
Jeg ble forbauset når hun sa det, hvordan kunne hun vite?
Men det beste var hvor lettet jeg ble, noen kjente smerten min, det var ikke bare innbilning. Uten å gå mer inn på hva hun jobbet videre med, må jeg også fortelle Beates evne til å kjenne smerter.

I over 10 år har jeg vært plaget med rygg og nakkesmerter etter 3 prolapser i både rygg og nakke. Jeg har gått til flere fysioterapeuter, naprapater og kiropraktorer. Har hele tiden fått høre at de daglige smertene må jeg leve med, og når det stormer som verst, ta smertestillende og ta det med ro fra jobb. Har etterhvert innbefattet meg med det, og tenkte ikke at Beate også kunne hjelpe meg der.
Etter to ganger hos henne kjentes smertene mindre, og en betennelse jeg hadde i hoftepartiet var forsvunnet!
Jeg går månedlig til kiropraktor, og var spent på hva min behandler ville si.
Jeg fortalte at jeg hadde prøvd healing, og min behandler var like spent.
Dommen var:
Jeg hadde aldri vært så myk i muskulaturen i rygg og bekken, og betennelsen var helt borte!
Selv behandleren ble forfjamset, men sa: Funker det så fortsett!!
Og det skal jeg jammen gjøre.
Ikke bare hjalp Beate meg psykisk, men også fysisk.

Jeg skulle ønske alle tok seg en tur til henne, bare å få en bekreftelse på egne plager som ingen kan se, og i tillegg bli kvitt dem, kjens ut som en befrielse!

Takk Beate, jeg kommer tilbake!
Mange klemmer fra Gunn.
___________________________________________________________

                                                        
                                                         
LITEN GUTT M/URO OG STRESS

God kveld, Beate.                            13.03.2016

Gode nyheter til en god dame som deg, smiler.
Jeg opplever min sønn (9 år) som mer fornøyd og lettet om dagen!
Han spiser godt, er blid, var alene hjemme i dag (noe som var utenkelig for bare kort tid siden), og har tatt kontakt/leka med andre på skolen!

Tenk at bare med en fjernhealing og innen en uke, har han fra å være en usikker/redd liten gutt, blitt til en glad og utadvent gutt både på skolen og hjemme!

Håper flere får lov til å oppleve en så stor glede og lettelse, å se sine barn være fri og glad!

Tusen takk!
Klem Stine.
___________________________________________________________
 

RENNENDE NESE

Takk for sist, Beate!        Tønsberg 16.01.2014

Var innom siden din og leste de gode takkebrevene, her kommer et til.
Først må jeg takke for alt du hjalp meg med både psykisk og fysisk, selv så "gammel" jeg er, følte jeg at jeg fikk et bedre selvbilde, begynte å oppsøke gamle venner igjen.
Men det jeg merket først hos deg var at jeg slapp å bruke energi på å alltid tenke på at jeg måtte ha noe å tørke nesa med. Den kunne begynne å renne uten forvarsel. Dette hadde jeg slitt med så lenge jeg kan huske.
Det bedret seg etter første gang, etter andre behandling var nesa mi "tørrlagt"!
Jeg koser meg mere sammen med andre nå fordi jeg slipper ha uroen med at jeg snart må opp med "tørken"!
Takk igjen, og ønsker deg mange nye kunder i året som nettopp har begynt!

Arne
___________________________________________________________

 
GRAVID/SMERTER

Takk Beate!              Sandefjord 19.11.2013.

Nedenstående melding måtte jeg sende deg sist fredag:
"Hei Beate! Takk for timen i går, smiler. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å LØPE opp trappa fordi jeg måtte så tisse! Jeg tenkte ikke over at jeg gjorde det en gang, før jeg tok meg selv i å løpe ned igjen. Helt utrolig! Men jeg er sliten og støl i kroppen etter timen, så jeg er spent på hvordan kroppen er om noen dager."
Jeg var for første gang hos deg i fjor, da med hunden min.
En cocker som var blitt halt grunnet feilvokst venstre forben, mens høyre forben viste seg å ha fått en "livsfarlig" sykdom. Dette var på magisk vis borte etter å ha vært hos deg, og vi som hadde forberedt oss på avliving! Hun er nå 3 1/2 år og er helt fri for sykdom og halter ikke.
Nå var det jeg som hadde plager, som du ikke ville høre om før du startet å jobbe med meg. Men her er forklaringen om hvorfor jeg oppsøkte deg, og dagene etterpå:
Jeg har ikke kunnet løfte, ikke kunnet gå lenge om gangen. Vært mye avhengig av krykker grunnet smerter. Måttet dra meg opp trapper, og tidvis sitte på
rumpa ned igjen, ellers gått baklengs.
Har sovet dårlig da det har vært smertefullt. Kun klart å ligge på siden.
Men umiddelbart etter timen din løp jeg opp trappa fordi jeg måtte på do!
Og nå har jeg holdt på i hagen, ommøblert hjemme og pusser nå opp stua!
Familie og venner er helt sjokkerte, for dem har sett hvordan jeg har hatt det de siste tre månedene.
Sånne plager blir ikke borte av seg selv fordi jeg tror det!
Du har virkelig gjort noe med meg!
Og det kjente jeg da du holdt på, smiler stort!
Oppdatering den 4. des: Her går det fortsatt så det suser, juleforberedelsene går som en lek! Det er så godt å kunne glede seg hver dag, mens magen vokser!
Tusen takk for at du er som du er, smiler stort!

Klem fra
Lisa
___________________________________________________________

 


"SPØKELSE"

Hei Beate.                      Østfold 04.12.2013

I årets siste måned med ettertanke, må vi få takke deg for at vi fikk huset vårt for
oss selv, og igjen ble glad og fornøyd.
Vi skal forklare det enkelt, likt som du jobber, ikke noe fiksfakserier, smiler.
Du hadde aldri vært på dette stedet før, vi kjente ikke hverandre, og ved en ren
tilfeldighet svippet du oss hjem. Da kom vi i prat om at min bedre halvdel mente å
både se og føle noe i huset vårt. Jeg merket ingenting! Du syns dette er så morsomt,
og tilbød deg å prøve å fjerne det.
Du satte deg i trappa mellom etasjene der det var mest "urolig".
Etter en halv times tid kunne du fortelle at det var en mann. Du hadde bare fått initialene, men han var en gammel mann som hadde bodd der bestandig. En pertentlig herremann med stokk, hadde problem med å få kontakt med mennesker, ble sett på som en enstøing. Han elsket blomster og hagen hans var hans "beste venn". Du håpet nå at han hadde fått fred og forlatt oss.
Vi ble litt overrasket for vi har alltid trodd at slike mennesker som går igjen var fra gamle tider. Men alt du fortalte stemte med den personen som eide huset før oss. Han var gartner og han ordnet alltid i hagen. Han levde der til hans dager var talte.
Etter den dagen har vi ikke hatt besøk av gartneren!

Så her kommer en blomst til deg som takk fra gartneren som fikk fred,
og en"fredfull" klem fra oss to!
___________________________________________________________

 GURGLING OG SURKLING

Takk Beate!                                   Mallorca 07.11.2013
 
Det er nå et par år siden jeg var hos deg og ville prøve om det var noe i alt det
positive jeg hadde hørt om deg, smiler.
Litt sen tilbakemelding, men desto gledeligere.
Jeg hadde vært plaget av fryktelig gurling og surkling i laaang tid. Kols var det jeg fikk høre når jeg måtte hoste og harke for å få halsen ren. Ikke så hyggelig i godt samvær.
Du stoppet meg da jeg ville fortelle hva som feilte meg, det ville du ikke vite på forhånd.
Du sa du ikke kunne gjøre noe mer om du visste noe, for du "gjør ingenting". Det var kroppen min som skulle reparere seg, og hva den ville, ja, det fikk vi nå se under behandlingen, mente du.
Ca. midt i behandlingen begynte det å klø i halsen, og jeg fikk et voldsomt hosteanfall og mye slim opp.
Etter den dagen begynte jeg å bli bedre og bedre, surklinga og gurglinga i hals og lunger ble borte. Jeg har jobbet fullt, og litt til i perioder, siden den gang!
Takk for opprenskinga, Beate! Min hverdag ble "ny" helsemessig etter den timen, selv om jeg tok en til etterpå for å få påfyll!

Helsetakk fra
Ivar
___________________________________________________________

 

PÅFYLL AV ARBEIDSINNSATS M/FJERNHEALING

Hallo Beate!                                Kr.sand 27.02.2013

Jeg fikk høre om deg av en kollega. Det er mye budsjetter og regnskap i disse tider
og det sliter på hele kroppen, konsentrasjon og lange dager.
Følte meg litt kvikkere i dag etter fjernhealinga. Sto opp tidligere enn vanlig og er
ikke så gåen, så bare fyll på med energi!
Ha en fin dag.

En takknemlig hilsen
fra Randi
___________________________________________________________

 
STERKE,VARIGE SMERTER

Hei Beate!                             Fredrikstad 01.04.2012
 
Jeg har i mange år slitt med migrene. Har også ofte hatt vondt i ledd og slik, men det har blitt værre med årene. Jeg synes det var trist å ikke kunne ri så ofte på hesten min, da jeg fikk kjempevondt i knærne, spesielt det venstre. Jeg tvang meg selv til å ri en gang i måneden. Jeg åt smertestillende tabletter på de aller verste dagene, men jeg er ikke så glad for å "spise"slikt.
Jeg ble så lei og tenkte at nå vil jeg ha full utredning... Vil finne ut hva som egentlig feiler meg. (Jeg ønsker ikke tabletter, jeg vil bli bra!!) Jeg fikk time hos fastlegen min og tok en del blodprøver, men de var fine. Så ble det røntgenbilder, men disse var også bra. Så var det å vente på time på Idrettsklinikken... 
I mellomtiden tok jeg min første time hos healeren Beate Basma. Jeg kunne da slappe av på sofa'n mens hun holdt min hånd. Jeg fortalte ikke på forhånd hva som plagde meg, så dette var ganske så interessant. Hun fikk jo opp både det ene og andre:)
Jeg kjente ingenting under "behandlingen", men jeg merket en endring dagen etter. Jeg sto opp og følte meg sååå bra!! Ikke hadde jeg migrene og knærne mine føltes så bra! Jeg var nødt til å ta en etterlengtet ridetur på min kjære "Store Johan". Og nå ble hesten litt paff!! For nå skulle han ikke bare løpe et par hundre meter for så å stoppe. Nei nå var det å jogge hele treningsrunden to ganger! Jeg var så glad... det var så herlig å kunne ri normalt igjen uten smertene. Og etter denne healingtimen så rei jeg "Johan" hele TRE GANGER I UKA!!!!
Er så synd at ikke flere lar seg heale. Dette er ikke noe skadelig.
Jeg kan vel også fortelle at jeg fikk timen på Idrettsklinikken like etter at jeg hadde fått healing. Så da hadde jeg en fin periode. Jeg var nummer inntil å få en diagnose "Fibromyalgi" men det var ikke det. Jeg sa til legen at; "Du skjønner at jeg er inne i en god periode, for jeg har fått healing jeg se".
Det var deilig å gå ca 6 uker uten smerter og uten tabletter. Jeg tok ny time dagen etter at jeg kjente noen smerter. Så da fikk jeg enda en fin periode.
Etter den tredje gangen, tenkte jeg at jeg skulle teste dette med healing. Jeg hoppet over neste healingtime for å se hva som skjedde med meg. Å joda, smertene kom tilbake og tabletter ble spist, uke etter uke. Og rideturene holder jeg meg langt unna.
Så nå er det bare til å få bestilt en ny time snart.
Tusen takk, Beate. Vi vet at det finnes mer mellom himmel og jord.

Klem Nathalie.
___________________________________________________________
 


LUKT PÅ AVSTAND

Hei Beate.                                Finnmark den 23.03.2012

Hesten min og jeg ble behandlet av deg med fjernhealing i dag, begge samtidig. Vi kjenner ikke hverandre, du har aldri vært her hos oss.
Etter at du var ferdig skrev du hva du hadde kjent i kroppen din.
Det du stusset på var den sterke, vonde lukta du kjente med en gang du begynte, og som
varte en stund. Du klarte ikke å sette ord på hva slags lukt det var. Du sier du har kjent lukter og smak før under behandling, men aldri på avstand.
Da måtte jeg sende deg denne meldingen:
Mens du holdt på merket jeg smerter overalt i kroppen, også noen av de plassene du beskrev.
Ble kvalm noe jeg sjeldent er.
Hesten min var veldig slapp da jeg koset med han etterpå.
Jeg føler meg nå sliten og trøtt.

Jeg ville gi deg beskjed med en gang om lukta du kjente, for det er spesielt at du kjente den på avstand Vestfold/Finnmark:
Det er silosaft og sand som vi har strødd på gårdsplassen pga. is, smiler bredt!
(Dette er hentet under rundballer der sanden er tint.)
Nå blir det spennende å se hva slags virkning dette har på kroppen vår om noen dager.
Takk for at du tok deg tid.

Klem og knegg fra
to- og firbeinte i nord
___________________________________________________________BORTE VEKK

Hei svigermor!                          Sarpsborg 18.03.2012

Du har ikke villet ha brev på hjemmesida di om ting du har sporet opp, du syns ikke du har vært så god på det! Men vi syns du burde fortelle alt du kanskje kan hjelpe med.
Her kommer min historie:
En morgen for 5 år siden var pengeboka, som inneholdt alt jeg måtte ha for å leve i samfunnet vårt, borte vekk. Alt ble endevendt, alle kriker og kroker ble saumfart, men nei... Da var det å ringe rundt og få sperret kort osv.
Plutselig kom din kjære datter på at mamma kanskje klarer å "se" hvor den er.
Du ba om å få noen minutter for deg selv, så ringte du opp og fortalte at den ligger
et sted hvor det ikke pleier være folk, bare dyr, og pengeboka ligger like ved en stein inntil en bekk som renner der.
Da hev jeg meg i bilen, opp til skytebanen hvor jeg hadde vært kvelden før, dette visste ikke du. Jeg kom på at jeg hadde vært i skogen og tisset før jeg dro hjemover. Der, på stedet akkurat som du hadde fortalt det så ut, fant jeg pengeboka!
For en lettelse. Dro i banken og sa til dama i skranken at hun kunne åpne kortet mitt, for min kjære svigermor satt i Tønsberg og fortalte hvor jeg hadde mistet den.
Dama trodde ikke mye på det jeg sa....men det er jo slik det er for mange, det er for godt til å være sant, så da er det bedre å ikke tro på det!
Takk, er så glad for at du finnes!

God klem fra
Thomas
___________________________________________________________
HVOR- HVOR- HVOR

Hei søster!                             Røyken 14. mars 2012.

Takk for besøket, og behandlingen.
Da du gikk nevnte jeg at alle kortene fra pengeboka mi hadde jeg lagt på et lurt sted
da vi dro på ferie, men nå fant jeg ikke det lure stedet igjen! Hadde lett overalt etter at vi kom hjem.
Litt etter tikket en melding inn på mobilen min fra deg:
"Har du en mappe, mørk farge med glidelås? Tror kortene ligger inni en slik."
Etter å ha sett gjennom de fire mappene jeg har med glidelås, måtte jeg meddele deg: Sorry, ingen kort!
Men så 10 min senere måtte jeg sende deg denne meldingen:
"Hei! De lå i toalettmappa - en sort mappe med glidelås!"
Du er bare utrolig!
Tusen, tusen takk!

Klem fra bruttern.
___________________________________________________________

 
UTEN KONTAKT

Kjære Beate.                             23.09.2011

Jeg klarer ikke å la være å skrive dette brevet etter at vi snakket på telefonen, og du fortalte om hendelsen på ferga her om dagen. Det var en handikappet gutt som ikke hadde språk, som stoppet opp litt foran deg der du satt, ville ikke gå videre sammen med hjelperen sin. Langt om lenge gikk de videre. Da du skulle reise deg for å gå kom den samme gutten, stilte seg foran deg og tok fingeren opp og strøk seg under øyet. "Huffda, har du fått rusk på øyet ditt?" spurte du. "Nei," sa hjelperen, "han vil fortelle at han er lei seg." Hjelperen pratet og prøvde å skjønne, men det var tydelig at de ikke ble enige om hva som var så leit. Du fortalte meg at du hadde så lyst til å gi denne gutten mulighet til å kanskje få fram meningen sin, men du er alltid forsiktig med å si at du kanskje kan hjelpe, er redd for å støte. 
Det er fortsatt mange som mener dette er humbug, (dvs. de som ikke har prøvd deg, smiler), mange som gir uttrykk for at de kan, og derfor ødelegger for alle dere som virkelig har disse kreftene. Jeg vet også at du høsten i fjor, med det samme du hadde begynt med hestene, fikk en melding fra en veterinær som kalte deg for en sjarlatan, og skulle advare alle han kjente mot deg som bare skulle lure folk. Denne mannen kjente deg ikke, du hadde aldri vært i kontakt hverken med han eller hans "heste-jobber".
Men i motsetning til deg blir jeg så sinna når jeg hører deg fortelle om dette og leser hans sms (som du har tatt vare på som en god vits) at jeg vil ta det med i dette brevet. Jeg har "bønnfalt" deg om å ta dette brevet inn på hjemmesiden din. Du vet ikke helt. Men som jeg sier hvordan skal du nå fram til alle som bor her og der, om du ikke lar oss som har fått hjelp av deg, hjelpe på vår måte slik at vi også kan føle at vi gjør noe for andre. Da jeg sa det, gikk du med på å la meg få være "talerør".
Etter at du fikk sårskorpe på pergamenthud etter tre dager på avstand, tenkte du på alle de som fikk brannskader.....Hvor mye fortere hadde disse sårene blitt leget, hvor mye smerte hadde disse menneskene kanskje blitt spart for? Jeg vet du har kontaktet bl.a. sykehus og leger osv...aldri noen tilbakemeldinger......
Her kommer vår opplevelse:
Vi har en mann i vår familie som var utsatt for ulykke som ung, den dagen var den siste vi fikk pratet sammen. Han må ha hjelp til alt, men kan iallefall sitte i en spesialstol som holder han oppreist, og vi har alltid følt at han følger med på det som skjer. Men vi visste ikke, hvor mye vi enn prøvde, om f.eks. blinking med øyne eller annet, var ja eller nei, eller om det bare var rykninger/spasmer.
Så en dag fikk vi tilfeldig høre om deg. En i vår familie hadde vært hos deg, og ville
så gjerne at du skulle få prøve. Vi ble enige om at det var verdt et forsøk. Det var et stort øyeblikk for deg selv, du hadde alltid ønsket å prøve om du klarte å formidle noe fra disse menneskene til omverdenen.
Gjett om du gjorde. Du ante ikke noe om hverken hva slags ulykke eller hvem denne personen var da du kom. Skal gjøre en kort oppsummering av opplevelsene våre!
Du satte deg ved denne personen, tok hånda hans og dermed begynte den unike jobbinga mellom dere.
Han lyste opp hver gang du kom. Du "gikk" gjennom hans ulykke med "din egen" kropp, uten på forhånd å vite hvordan han den gang ble skadet. Etter det begynte hans kropp å fungere bedre. Fysioterapeuten hans gråt litt da han viste tegn til bedring i muskulatur som aldri før hadde respondert! Du fikk beskjed fra han om mange ting som ingen andre enn de personene som var så nære visste om. Du åpnet en kontakt mellom to mennesker som hadde vært helt borte, de kunne t.o.m. "snakke" om ting fra barndommen. De kunne sitte og le sammen. Alt stemte nøyaktig. Det ble en forandring, så alle som var i nærheten måtte gråte litt etterhvert.
Dette er vel noe av det vi kan kalle å være et slags "medium", men som du sier skjer av seg selv enkelte ganger, når det gjelder mennesker som vil prøve å bli friske. Dette er ikke noe du kontrollerer selv, sier du, det "kommer opp" hvis det er til hjelp for det mennesket som er hos deg.
Vi vet hva vi har sett og hørt, derfor forteller jeg denne historien. Tror man må
oppleve det selv for å kunne godta at slike ting kan skje i virkeligheten.
Lykke til Beate, takk for at du hjalp oss med å få vite at vårt kjære familiemedlem følger med og ikke bærer nag. Det er for oss veldig viktig!

God og takknemlig klem fra
oss som har vært med på noe vi ikke kan forklare.
___________________________________________________________


ANGST/TRAUMATISK OPPLEVELSE

Kjære Beate!                            Tønsberg 07.09.2011

Jeg vil takke deg for all hjelp den siste tiden.
Skal prøve å fortelle kort:
Jeg opplevde noe som for meg føltes traumatisk for flere år siden.
Det ga meg angst og søvnproblemer, ble sendt til psykolog i flere omganger.
Det er godt de finnes, for mange får god og nødvendig hjelp, men meg hjalp det ikke. Jeg fortsatte å slite meg gjennom hverdagen.
En venninne "beordret" meg til deg. Hadde ikke lyst, hadde utlevert meg selv nok.
Troppet opp hos deg, svett i henda, smiler.
På ditt koselige hjemmekontor, på din enkle måte å jobbe på, ble livet mitt snudd om.
Jeg fortalte heller ikke noe om meg til deg. Du ville ikke vite noe på forhånd, sa du.
Du holdt meg i hånda, og fortalte hele tiden om hvordan kroppen min jobbet. 
Plutselig begynte tårene dine å trille! Så forteller du om min traumatiske opplevelse, tanker og følelser som jeg opplevde. Samtidig som du forteller, beveger kroppen din seg fysisk som min gjorde den gangen. Det var som om jeg opplevde den på nytt, men ettersom du "gikk gjennom" den ble jeg lettere og lettere.
Det som føltes veldig godt, var at jeg selv ikke behøvde si et eneste ord! Du sa før vi startet at det var opp til meg selv om jeg ville snakke eller ikke. - Det hjelper selv om du ikke sier noe, beroliget du.
Siden den gang har vi holdt kontakten. Livet mitt fikk innhold igjen, jeg sluttet å
engste meg og fikk søvnen tilbake.
Jeg begynte å leve igjen!
Takk Beate, fordi du ikke lar deg skremme av de "nedlatende", men hjelper oss som sliter.
Du sier det så fint selv, det enkle er ofte det beste, og passer de fleste!
Jeg håper mange finner vegen til deg og din enkle måte å hjelpe oss på!

Takknemlig klem fra
Ruth
___________________________________________________________EN MERKELIG OPPLEVELSE

Hei Beate                                    Juni 2011

Dette gjelder min sv.far som hadde vært veldig syk i lang tid.
En dag fikk vi beskjed om at han "lå på det siste", og min mann bestilte billett og dro samme dag. Jeg ringte deg og spurte om du kunne tenke litt på begge to, slik at de
fikk snakket sammen en siste gang. Du sa som du alltid sier: - Klart jeg skal prøve.
Samme kveld frisknet min sv.far til, og ble bedre og bedre for hver dag, så de kunne
ta operasjonen han trengte. Nå er han utskrevet, og vi er glade og overrasket.
Hva som gjorde at han i dag er blant oss, det er det ikke noen av oss som vet. Hans
dag var vel ikke kommet.
Det vi vet med sikkerhet, er at hans helsetilstand forandret seg etter at jeg snakket med deg, og legene skjønner ingenting, smiler.
Takk Beate, for at du alltid vil hjelpe, og vi kan skrive under på at noe alltid skjer i positiv retning etter kontakt med deg.

Gode klemmer fra
sv.far, min mann og meg.
___________________________________________________________


RIDEULYKKE/KUNSTIG KOMA

Hei Beate!                                          Juni 2011

Vil gjerne takke deg for hjelpen etter at jeg falt av hesten og ble skadet.
Legene la meg i kunstig koma for skadene var store, og min venninne ringte deg.
I ettertid har jeg fått høre hva du kjente på avstand, og hvordan kroppen din jobbet,som stemte med mine skader. Det de på sykehuset reagerte på var at jeg rørte på armer og ben, og det var i tidspunktet du jobbet med meg på avstand.
Legene ble overrasket over hvor fort jeg har kommet meg av skadene jeg ble påført.
Takk igjen, Beate, for hjelpen på avstand og min raske "tilfriskning".

Takknemlig klem fra
ei jente som snart skal på hesteryggen igjen!
___________________________________________________________


SMERTER

Hei Beate!                                Kirkenes januar 2011

Tenkte jeg skulle skrive noen ord om behandlinga hos deg.
Ble tipsa av en kompis som hadde vært hos deg. Må ærlig innrømme at trua var nu ikke helt tilstede. Men etter en time hos deg, hvor du tok frem alt som feilte meg uten at jeg hadde sagt noe om min helsetilstand, ble jeg overbevist.
Jeg hadde ondt i ryggen, hoftan, skuldran, fotan og var plaget med verking i hodet.
Så dette kan jeg virkelig anbefale.
Har ikke hatt det bedre på mange år etter timen hos deg den 26/1-11.
Oppdatering 26. okt. etter en behandling til: Det går bare bedre og bedre. Har ikke vært så bra på mange år! Må ha ny time når du kommer opp.
Så en stor takk til deg for dine evner

En liten oppdatering; Snakket med Svein i mars 2017. Smertene er og blir borte!

Hilsen Svein L 
___________________________________________________________UTBRENT

Hei Beate!                         7. juli 2010

Æ kom til dæ en gang utbrent og uten energi!
Vil takke så mye for at du ga mæ gnisten tilbake og MASSE energi!
Skal bestille ny time hos dæ når du kommer opp igjen.

Klem fra Caroline.
___________________________________________________________


SENEBETENNELSE


Til Beate!                                   Oslo 12.02.2010

Jeg er frisør og med en arm som ikke virker, er man ganske hjelpesløs. De andre ansatte måtte gjøre det meste av jobben med mine kunder. Jeg hadde prøvd alt, bl.a. akupunktur, fysioterapi, det var ingenting som hjalp. Smertene jog gjennom armen, og jeg begynte å bli ganske frustrert.
Så kom Beate til time en fredag i juli. Jeg visste at hun hadde en jobb med å hjelpe
folk til å få en bedre hverdag, men det hadde gått inn det ene øret og ut det andre
hos meg, for jeg trodde ikke på slike ting.
Beate tilbød seg å ta en behandling på meg. Jeg var så frustrert at jeg tenkte: "Ja, hvorfor ikke, det kan ikke bli værre enn det er."
Mens jeg klippet Beate, hadde hun allerede begynt å jobbe med meg uten å si noe til meg. Fingrene hennes strakk og vred seg på hennes høyre hånd. Jeg ble litt paff.....
Jeg måtte ut å spise litt før hun skulle holde meg i hånda og behandle meg.
I mellomtiden kjente jeg at smertene begynte å gi seg, så da jeg kom tilbake måtte jeg innrømme at noe hadde skjedd til det bedre.
Da jeg kom bort til Beate, ble jeg litt forskrekket, for der satt hun med en høyre arm som ristet og vred på seg....."Du kan gjøre noe annet", sa hun til meg, "for jeg jobber bedre med deg uten å holde deg i hånda."
Slik satt hun i nesten en time, og mange morsomme kommentarer ble hengende i lufta i salongen.....
Da armen hennes stilnet, var jeg nesten smertefri, armen min var så god som ny.
Jeg var fortsatt litt skeptisk, trodde ikke dette skulle vare!
Beate ba meg holde kontakt pr. telefon framover så hun fikk høre utviklingen, for det var første gang hun hadde opplevd å sitte slik i en time.
Mandag (3 dager etter) sendte jeg henne denne meldingen:
Kjære Beate. Du ba meg melde deg i dag. Armen min har ikke vært så bra på det jeg kan huske. Helt utrolig. Er egentlig veldig skeptisk til healing, men dette kan jeg ikke forklare. Tusen takk!
Onsdag (samme uke) sendte jeg denne til henne:
Hei Beate. Armen er nesten smertefri. Helt utrolig. Kan du behandle mer på avstand eller? Jada, Beate ba meg sitte rolig i en halv times tid. Etter tre kvarter kontaktet
hun meg, og fortalte at hennes arm hadde vrengt og strekt på seg på en helt annen
måte enn i salongen, så nå håpet hun at alle smertene forsvant hos meg.
Min melding etterpå var:
Har ikke vært så bra på det jeg kan huske. Helt fantastisk. Ha en strålende kveld.
Armen ble helt bra etter dette, og jeg begynte å jobbe 100% igjen......og trene normalt. En herlig følelse å kjenne at kroppen funket, og jeg kunne være med på alt som sto i programmet mitt for året!
Takk Beate, jeg bøyer meg i støvet, men erkjenner at jeg fortsatt er skeptisk......men jeg ble frisk og er det fortsatt. Så.....
Oppdatering 13. mai 2012/august 2014/desember 2017/desember 2018:
Armen er fortsatt helt bra! Helt utrolig, da min hverdag ikke har vært mindre hektisk og like mye bruk av armen, om ikke mere. Det som også forundrer meg er at jeg ikke kjente noe selv da du behandlet meg. Det eneste jeg merket var at smertene forsvant og armen ble"god som gull" etterpå.
Du er jaggu spesiell!
Reklamerer for deg til andre frisører som har de samme plagene som jeg hadde!

En god klem og takk fra en undrende mann.
Birger
___________________________________________________________GUTT 9 MND NESE/SØVN

Til Beate.                           Februar 2010

Med vår lille sønn på 9 måneder, har du vært til så stor hjelp! Vi er så takknemlige for at du har gitt han og familien en bedre hverdag, og søvnfylte netter!
Allerede fra fødselen av, var sønnen vår plaget av tett nese/forkjølelse. Dette førte ofte til søvnvansker (for hele familien!) da han var veldig ”avhengig” av å sove med smokk.
Etter besøk hos fastlege og på sykehus, kunne man slå fast at dette kunne de ikke gjøre noe med, men det var heller ikke en normal tilstand hos barn flest.
Glad for at det ikke var noe ”galt” (hverken polypper eller allergi), men oppgitt over
hvordan situasjonen vår var, trodde vi at dette var noe vi måtte leve med i lang tid
framover.
Etter å ha forklart noe av situasjonen til Beate, som vi kjente fra før, hadde hun en
behandling på sønnen vår på avstand. Dagen etter kunne hun fortelle meg at hun hadde en boblende og knasende lyd i nesa! Jeg fikk nesten frysninger, for dette var jo akkurat sånn han var! Så fort vi fikk muligheten til en ny behandling, denne gangen i fysisk nærvær, begynte vi å håpe på en bedring…
Og tro det eller ei, etter to dager, ble nettene våre totalt forandret!
Sønnen vår hadde lite/ingen pustevansker og nesa virket mer ”åpen” enn noen gang.
Vi takker deg igjen Beate, for all hjelp og omsorg!

Hilsen Lene og familien
___________________________________________________________UTSLETT

Hei Beate!                                                Sarpsborg februar 2010

Jeg kom til Beate for å få hjelp sommeren 2008, vi kjente ikke hverandre.
Hun satt og holdt meg i hånda, og jeg ble overrasket over det som skjedde.
Nå skal jeg fortelle om det som overrasket mest:
Under behandlingen forteller Beate meg hvordan det jobber i kroppen min, for det kjente hun på sin. Hun nevnte en gang at hun følte et mørkt område rundt den høyre ankelen min, det var ikke vondt, men hun følte det var noe som skjedde der.
Jeg assosierte det ikke, og mente at anklene mine hadde jeg ikke noe problem med.
Neste uke da jeg kom til henne måtte jeg erkjenne at visst hadde jeg problemer med anklene. Men fordi det ikke var derfor jeg kom til henne, var det ikke i mine tanker under behandlingen.
Jeg var veldig plaget med utslett, og det pleide alltid å slå ut akkurat der Beate hadde følt det mørke området. Og i uka som hadde gått siden første behandling,
hadde det slått ut i full blomst.
Jeg var hos Beate tre ganger. Jeg fikk god hjelp med det jeg egentlig kom for, men
det som forundrer meg mest, og er mest glad for,
er at siden den gangen har jeg ikke hatt utslett.
Takk Beate for god og vedvarende leging av mine plager!

Klem fra
Solveig
___________________________________________________________NERVESMERTER- MENISKSKADE

Til Beate Basma.                                 Kirkenes/Jakobsnes 09.10.2009

En liten oppdatering om min helsetilstand etter behandling av deg den 03.06.2009.
Jeg er en mann på 56 år med normal helsetilstand bortsett fra skuldre og ett kne.
Fra 1982 fram til 1990 er jeg operert flere ganger i begge skuldrene uten at
resultatet kom. Til slutt resignerte Helsevesenet og startet med smertestillende som alternativ behandling. Smertene når jeg var i hvile var nesten de verste. Jeg fikk nesten aldri helt fred, hele tiden gnog det.
Så, uten at jeg visste noe, kom Beate inn i bildet. Jeg merket bare at jeg kunne
bevege armene mer, og hvilesmertene var nesten borte....da hadde jeg hatt dem i over tjue år.
Jeg møtte Beate fysisk og har bare en ting å si, smertene er ikke smerter,
i høyden litt vondt en sjelden gang over svært korte perioder.
Så til kneet som er en gammel meniskskade som ved uforsiktig bruk setter meg ut av spill i to uker minst. Disse to, tre ukene halter jeg, og sliter fælt med trapper nedover og unnabakker. Det har måttet lege seg på ”gammeldagsvis”.
Så skjedde det igjen ved uforsiktig bruk.
Beate var da i nærheten, dette var en tidlig ettermiddag.
Hun holdt meg i hånda i 40 min, smertene ble nesten borte, og om kvelden gikk jeg
nærmest normalt.
Neste dag uten smerter i det hele tatt og etter tre dager belastet jeg foten for fullt.
Dette har aldri på disse årene skjedd med kneet.
Jeg understreker bare at jeg er normalt nøktern til hendinger som dette, men har
valgt å legge dette på hylla som noe jeg ikke kan forklare. Uansett, meg har det
hjulpet mer enn ord kan forklare.
Tusen takk for at du finnes og at vi fikk kontakt!

Hilsen 
Halgeir
___________________________________________________________


HOFTESMERTER OG LEDDGIKT

Hei Beate!                                                    Kirkenes 2009

Jeg lovet at jeg skulle skrive til deg om hvordan jeg hadde det før jeg traff deg,
og hvordan jeg har det etter at jeg fikk behandling av deg.
Da jeg traff deg søndag 07.06.09 var det nok meningen at jeg skulle treffe deg.
For fredagen da jeg skulle dra til hytta mi, holdt jeg på å avlyse turen på grunn av
hoftesmerter. Lørdagen var det nesten så vi pakket og dro hjem. Men hadde ikke samvittighet til det p.g.a. at jeg hadde jo lovet sønnen min så lenge at vi skulle dra opp til hytta. Søndagen var jeg kjempesliten, så alt gikk i sakte kino for meg.
Men da du kom opp sammen med onkel og tante, og tante fortalte at du ville prøve å
hjelpe meg, var jeg ikke sen om å takke ja.
Som du husker gikk du og jeg inn i hytta, mens de andre gikk til grillplassen.
Det var helt merkelig, føltes nesten som jeg hadde møtt deg før en gang.
Vi satte oss ned, og du tok meg i hånda.
Vi satt ikke lenge før jeg kjente at jeg ikke kunne sitte stille.
Først begynte høyre foten (den som er operert) å strekke og tøye på seg.
Så begynte venstre, og den ville ikke slutte å bøye og tøye, vri og vende på seg.
Så var det nakke, armer og vips så var jo hele kroppen min i bøyning, tøyning,
strekking og vridning.
Det var merkelig! Jeg greide ikke å sitte stille, kjentes akkurat ut som en slags
stråling som gikk gjennom kroppen min. Som om den jobbet seg gjennom, punkt for punkt!
Etter 1 time stilnet alt,som om man skrudde av en bryter! Smertene var borte.
I 2 dager var jeg så og si helt smertefri, men sliten og slapp. Sovet godt hver
eneste natt!
Onsdag 10.06.09 måtte jeg maile deg og spørre om din hjelp.
Da var det kjempe lavtrykk med torden og lyn, og siden jeg har leddgikt, er jeg veldig følsom på værskifte. Jeg lurer på om du da holdt på med meg i 15-tiden og i 20-tiden? For i 15-tiden til rundt 16 og 20-tiden hadde jeg kjempevondt i kroppen.
Kjentes akkurat som om sener og muskler ble dratt i alle retninger.
Da fant jeg ut at jeg hørte hjemme i sengen min....
Dagen etter og dagen etter der, var jeg i bedre form.
Hofta og korsryggen sliter jeg enda med, men ikke på samme måte
(jeg mangler jo brusk i den, og venter på protese).
Ting som jeg før måtte overse eller vente på hjelp til, klarer jeg å gjøre nu!
Har fått ryddet verandaen, så nu kan jeg sitte ute på varme dager.
Vi bygget nytt hus i vinter, så det er mye å ta tak i på yttersiden, og en del kan jeg
gjøre, men må nok ta det pent, da jeg ikke skal bøye og bære så mye.
Men aktiv som jeg bestandig har vært, og nu som du har hjulpet meg, har jeg
problemer med å sitte stille......
Jeg må nok en gang få takke deg for at du kunne hjelpe meg!
Føler meg levende igjen!
Krykker og rullestol har jeg stuet vekk!
Og håper at jeg ikke ser dem på flere år!

Med vennlig hilsen
Lena
___________________________________________________________


MIGRENE- NAKKESMERTER
 
Hei Beate!                                                         Kirkenes 13.06.09

Litt om hvordan min helse, som jeg har slitt med i mange, mange år, har blitt etter at du begynte å jobbe med meg.
Ryggen og nakkesmertene er blitt mye, mye bedre.
I tillegg har jeg hatt migrene, vært veldig plaget i mange år.
F.eks i dag var det skikkelig tordenbyge midt på dagen.
Da har Synnøve alltid vært nødt til å krype til køys med migrene……
Men i dag uteble den…..
Har også ligget med trykk på bakhodet uten å få migrene, den pleier å være bankers!
Er spent framover, men håper den er over!
Takk så lenge!

God klem fra Synnøve
___________________________________________________________


TRØTTHET - SLITEN - SMERTER


Hei Beate.                                                         Oslo 22.02.09

Nakke- og beinsmerter forsvant etter timen hos deg mellom jul og nyttår.
Nakken har derimot begynt å murre igjen, men den trenger vel som du sier,
litt flere behandlinger. Så jeg trenger nok en dose til når det passer.
Men det som er helt utrolig, og som har overrasket meg mest, er formen ellers.
Jeg slet med skikkelig trøtthet bare 30 år gammel. Uansett hvor mye jeg sov og trente, så slet jeg med å stå opp om morgenen og orke en arbeidsdag som ergoterapeut.
Brukte 2 timer på å komme meg på jobb hver eneste dag. Og det handlet ikke bare om dårlig søvn pga nakken og antall timer søvn. Følte meg aldri uthvilt.
Men etter timen hos deg så står jeg nå opp hver dag kl. 06.45.
Jeg er jo fortsatt trøtt. Jeg er jo tross alt B-menneske. Den riktige beskrivelsen på
hvordan jeg følte meg etter timen er nok:
Opplagt! Jeg er opplagt og våken om dagen!
Så om nakken og resten krever flere timer så er det faktisk et under at jeg fra en
dag til en annen fikk så masse energi igjen!
Tusen takk for det!

Klem fra
Gro-Anita
___________________________________________________________


ANFALL
 
Hei Beate!                                 Tønsberg des. 2008

Beklager at jeg ikke har skrevet til deg før.
Kan love deg at jeg har hatt mange fine bilturer.
Hadde veldige nerver dagen før oppkjøringa, og så kom jeg plutselig på deg.
Kl. 10 på oppkjøringsdagen gikk sensoren og jeg til kjøreskolebilen. På vei til bilen
fikk jeg en merkelig følelse i kroppen av at dette kommer jeg til å klare.
Så kanskje tankene dine hjalp meg her også!
Skriving er ikke akkurat min beste side, men prøver å gjøre et forsøk.

Etter to år med sterk angst, ga den seg endelig. Da kom anfallene plutselig og uventet. Kom som lyn fra klar himmel. Visste ikke da at jeg hadde en tøff tid i vente.
Anfallene kom oftere og oftere. Det førte til mange kontroller og undersøkelser på sykehus, ble også noen innleggelser. Legene hadde en sterk mistanke om hva det var, men det slo ikke ut på prøvene. Ble etterhvert sendt til spesialsykehus. Det ble tatt mange tester der også, og fikk beskjed at det ikke var noe de kunne gjøre. De sa det ville gå over av seg selv, men ingen ante hvor lang tid det ville ta.
Etter 6 måneder fortsatte anfallene som før, noen dager ingen, mens andre dager var det flere om dagen.
En dag fikk vi et brev i posten om en healer som hadde hjulpet mange mennesker med å bli kvitt plagene sine.
Mamma fant ut at nå skulle ingenting være uprøvd lenger. Hun ringte og fikk en time 
til meg hos henne noen dager senere. Mamma fortalte veldig lite om meg til henne, for å se om hun klarte å finne ut av det uten at vi sa noe.
Litt skeptiske dro vi til henne en lørdag i november 2006.
Jeg hadde vel egentlig ikke så stor tro på at noen kunne holde meg i hånda og gjøre meg frisk. Men ga henne et forsøk.
Jeg satte meg i stolen, og hun tok meg i hånda. Det eneste hun visste var at jeg hadde en type anfall, men hvordan de var ante hun ikke.
Hun kunne fortelle meg ting om meg selv som jeg aldri hadde fortalt noen.
Så kom det jeg ikke trodde var mulig. Hun fortalte hvordan anfallene mine var.
Og så gjorde hun akkurat det samme som jeg gjorde under anfallene.
Da skjønte jeg at dette ikke bare var noe tull.
Siden den dagen har jeg vært anfallsfri!
Oppdatering våren 2012: Har fortsatt et liv uten anfall og angst.

Klemmer fra
Linn
___________________________________________________________

PERGAMENTHUD- SÅRLEGING

Til Beate!                                                   Tønsberg 2008

Jeg ringte til deg da jeg var på ferie hos familien på Mallorca i sommer, for å
spørre om du kunne hjelpe oss. Min oldemor var uheldig og ramlet. Jeg ble veldig redd, for hun fikk et stort åpent sår på armen.
Du sa du skulle jobbe med henne på avstand. Du var jo i Tønsberg og vi på Mallorca!
Hun er 90 år og har det vi kaller for pergamenthud. Tidligere når hun har ramlet,
slått seg og fått sår, har det tatt en hel måned før det har dannet seg sårskorpe på såret.
Det gikk kun tre dager så hadde det dannet seg sårskorpe på såret denne gangen.
Noe som var helt utrolig da vi visste fra andre ganger at det trenger minimum tre til fire uker før vi har kunnet se skorpe, for det blør og væsker jo hele tiden, og har måttet bruke plaster.
Oldemor og vi andre takker deg for en utrolig hjelp på så kort tid, på så lang avstand......En slik opplevelse har vi aldri hatt før.
Heldigvis har hun ikke skadet seg etter dette, men vi håper vi kan kontakte deg igjen hvis det skulle skje.
Oldemor sender deg mange, takknemlige klemmer,
og bilder som viser såret hennes etter 4 dager!

Klem fra
Vanessa
___________________________________________________________NERVESMERTER ETTER OPERASJON

Til Beate                            Sarpsborg april 2008

Da jeg etter en hofteoperasjon ble påført en nerveskade i høyre ben,
ble jeg plaget med store smerter. Medisinering hjalp lite.
Beate Basma har behandlet meg og jeg følte ganske fort bedring.
Det ble bekreftet av både legen og fysioterapeuten min.
Jeg gir mine beste anbefalinger til Beate.

Vennlig hilsen
Wanja
___________________________________________________________


BESKJED FRA DØDE

Hei Beate.                       Sarpsborg 2008

Etter en sykemelding pga stress og uro, kom jeg til Beate i jan/feb 2008.
Ingen av oss kjente noe til hverandre fra før, så jeg var spent på hva dette var.
Kort tid etter at hun tar meg i hånden, får jeg voldsomt hjertebank.
Hun sier hun "ser" en mann m/lyst/hvitt hår og briller. Samtidig "ser" hun et lavt,
hvitt hus/skolebygning.
Det går opp for meg at det er min far hun har kontakt med. Huset deres var lavt
og hvitt, og lå i nærheten av en skole. Ser også noen med mørkt hår, tror det er en dame. Min mor har mørkt hår.
Hun sier at denne mannen er opptatt av en spesiell kopp og en slipsnål.
Denne koppen fikk han av min datter, og brukte den hver dag. De to hadde et nært,
godt forhold.
Slipsnålen er spesiell, og den fikk han av sin søster på 70 årsdagen.
Hun hadde også beskjed fra denne mannen, til den mørkhårede damen at hun skulle ha på seg gullsmykket hun var så glad i, for det ville gjøre henne godt. Min mor har kommet på Sarpsborg sykehjem i egen leilighet for demente. Hun fikk beskjed om at smykkene burde tas av fordi det hadde vært noen som "mistet" dem etterhvert. Hun gråt da hun fikk beskjeden, for hun ville så gjerne ha på seg smykket hun hadde fått av min far.
Beate fikk også en beskjed fra min avdøde far at vi ikke skulle være lei oss fordi vi
ryddet "alt" så fort vekk. Akkurat dette har ligget som en byrde på mine skuldre, at vi gjorde alt så fort.
Derfor var det utrolig godt å få denne beskjeden fra min far gjennom Beate.
Hele tiden mens Beate gir beskjed fra min far, sier hun at hun er så kald og har så
vondt i ryggen.
Jeg forteller da at min far er død (noe Beate ikke visste), og at han hadde hatt kreft m/spredning til skjelettet. Han kunne ikke gå på slutten p.g.a. ryggen. Fra vi fikk beskjed til han døde gikk det 14 dager. Min mor ville ikke bo i huset, så vi måtte selge, og alt skjedde i løpet av 2 mnd.
Neste gang i februar da jeg kommer til Beate, er det første hun får opp at "jeg er så kvalm og har så vondt i øret". Min datter jobber på en skole, og på morgenen sier hun til meg at hun er så kvalm, vondt i øret igjen (plaget m/dotter++), men går på skolen.
Hun var blitt bra mens jeg satt hos Beate.
Beate nådde min datter gjennom meg, og gjorde henne frisk.
I mai var det også en lignende episode. Min datter reiste til Oslo på skole om morgenen, med dotter og vondt i øret igjen. Samme skjedde hos Beate. Hun "fikk det inn", og reparerte igjen min datter gjennom meg.
Jeg hadde gått med "flying" i et ben i flere år. Ingen kunne få gjort noe med det.
Beate kjente at det jobbet i det benet, uten å vite noe om flyinga.
På vei hjem sviktet benet, jeg kunne nesten ikke gå!
Etter det har "flyingene" vært borte.
Dette er et kort sammendrag av noe av det som har hendt meg hos Beate!

Hilsen
Heidi
___________________________________________________________
PSYKISK URO/SELVTILLIT

En liten takk.......             Tønsberg høsten 2007

Å kjenne seg selv er veldig viktig.
Men hvordan kan vi forstå oss selv riktig?
Jeg trente ben og stelte pent med tunge.
Det var som å ha en kravstor liten unge.
Men kroppen skrek, og jeg ville hjelpe den.
Jeg ønsket jo at kroppen ble min venn.
Så oppsøkte jeg deg, Beate, fordi
jeg ville høre hva kroppen da ville si.
Nå vet jeg at jeg ikke kroppen min må dele.
Når jeg det gjør, vil jeg helbredelsesprosessen kvele.
Nå tror jeg at kroppen er på riktig vei,
takket være hjelpen fra deg.

Klem fra
Grethe
___________________________________________________________ARVELIG UBALANSE I KROPPEN/
KRAMPE I BEIN

Til Beate.                                               Ise/Sarpsborg 03.07.07

Det var i 1983 jeg begynte å merke en ubalanse i kroppen, som er arvelig,
min mor hadde det, og mine to andre søsken har det samme.
Det var ikke noe problem den første tiden. Dette gikk på litt etter hvert med årene,
og de siste syv årene var jeg avhengig av å gå med kjepp.
Har spilt trekkspill siden 1946. Men uten kontroll over kroppen gikk det også utover
spillingen. Armer og fingre ville ikke fungere lenger.
En dag leste jeg et skriv fra Beate som hadde fått en gave til å hjelpe mennesker.
Jeg ringte og fikk en time. Og det var med stor spenning jeg møtte den første gangen.
Når jeg skulle ha fjerde behandling, gikk jeg uten kjepp fra bilen.
Etter sjette behandling, og når det gjelder trekkspillet, så virker fingrene
normalt igjen, og soloen i bassen sitter som før.
Krampa i høyre ben er helt borte.
Er veldig fornøyd.
En stor takk til Beate.

Hilsen Leif 
___________________________________________________________SKULDER/HOFTE/UROLIGE BEN

Hei Beate.                                  Sortland sommeren 2007

Takk for sist, hadde lyst til å fortelle deg at min skulder, hofte
og mine urolige bein er bedre.
Takk for at du vil dele dine evner med oss.
Håper at jeg kan komme tilbake til deg ved en senere anledning.
Ha en fin sommer.

Klem fra Ragnhild
___________________________________________________________

PSYKISK URO/SLITEN

Kjære Beate                                                     Sarpsborg 2007

Det er alltid så godt for kropp og sjel å komme på besøk til deg.
Man får liksom alltid en god "vitamininnsprøyting".
Takk for at du finnes!
Ønsker deg en riktig GOD JUL og et strålende nytt år!

Mange klemmer fra
Tone
___________________________________________________________      ANKELSKADE

Til Beate!                                                         Sarpsborg 17/9-06

Jeg fikk en ankelskade i begynnelsen av april, og har slitt med smerter siden.
Nesten hver natt har jeg våknet av at det gjør vondt, og turen ned trappa om
morgenen har vært mindre morsom.
Etter en 10-15 min. behandling av deg forsvant smertene.
Neste morgen gikk jeg ned trappa uten smerter for første gang på lenge.
Tusen takk!

Hilsen
Thomas
Website Builder drives av  Vistaprint