Beate Basma - "Trafostasjon" - Godkjent Healer
En tanke fra meg til deg:
Jeg er bare en.
Men jeg er dog en.
Jeg kan ikke gjøre alt.
Men jeg kan gjøre noe.
Selv om jeg ikke kan gjøre alt,
vil jeg ikke la være å gjøre det jeg kan.
 
 
Hvordan fungerer min healing?:
Timebestilling på mobil +47 90 52 97 30
 
Samtidig en hyggelig opplysning:
Healing er godkjent som alternativ behandlingsform av Helse- og Sosialdepartement.
 
Skal prøve å forklare hvordan jeg jobber. Det er så lett, uten bivirkning.
 
Jeg vil aldri vite hvorfor mennesker/dyr ønsker hjelp, det er fordi jeg ikke har noe kontroll, det er ikke "jeg som gjør jobben", jeg lar meg bare bli brukt.

Hvis du er her hos meg setter jeg meg ved siden av deg, og da er det ikke jeg som jobber, men DU, din "underbevissthet". Det er den som vet hva som må bli gjort for at vi skal bli bedre, psykisk og fysisk, og alt henger jo sammen.
Da begynner min kropp å jobbe, du overtar den på en måte.
Det skjer det samme når jeg fjernhealer, avstand er ikke noe ”problem”. 
Hos meg skjer akkurat det samme. Sender alltid en sms etterpå for å fortelle hva jeg følte under behandlingen.
 
Jeg får inn dine smerter, dine følelser som du sliter med, som kroppen din ikke klarer å kvitte seg med, som gjør at du ikke har gode dager. Det kan være ting du tror du er ferdig med, men som kroppen likevel sliter med. Kan være noe du har opplevd helt tilbake til barndommen, trenger ikke være det du kjenner akkurat i dag. Men det er som om kroppen må reparere dette før den kan gjøre noe med det problemet du føler du har når du kommer til meg.
Da kan kroppen min begynne å bevege seg, strekke og vri, det knekker i virvler og jeg kan få opp situasjoner, episoder som du har opplevd som sitter i kroppen din og sliter. Jeg kan få opp bilde på mennesker og omgivelser for hendelsene som sliter deg.
Mine tårer kommer ofte, mens kunden sier: ”Gråt mere Beate, jeg føler meg så lett,” smiler.
 
Pleier å si at kroppen vår er som et rosebed som holder på å visne. Vi må vanne, men så viser det seg at det er hull i vannslangen, den må vi reparere først!
 
Jeg prøver hele tiden å fortelle hva jeg kjenner, føler. Trenger ikke gjøre det, det er opptil deg. Men de fleste syns det er spennende å høre at det stemmer med deres kropp. Noen er veldig takknemlig for at det endelig er noen som skjønner hvordan smertene rir kroppen deres.
Du trenger ikke si noe som helst, det bestemmer du, noen liker å prate om det som kommer opp, andre bare lytter.
Jeg får også opp hvordan kroppen prøver å reparere seg, derfor kjenner jeg kanskje smerter osv som du aldri har kjent, og aldri kommer til å kjenne.
Det er som når du spiser, du kjenner ikke hva som skjer inni kroppen din med maten.  Dette er bare et eks. for å prøve å forklare hva jeg opplever mens vi jobber.
 
Hvordan du opplever behandlingen er like f.skj som mennesker. De fleste blir trøtte, mange kjenner smerte der kroppen jobber, noen føler de må røre på f.eks arm, nakke, noen ser et hvitt lys, noen farger osv. Og andre kjenner ikke noe mens vi holder på, men blir kanskje friskere likevel.
Når vi er ferdig lurer de fleste på hvor tiden har blitt av, smiler.
 
I et par dager etterpå kan du føle deg trøtt, verking i kroppen. Noen kjenner bedring med en gang, andre går det flere dager, mens andre igjen må ha flere behandlinger. Kanskje noen jeg ikke kan hjelpe, det er din kropp som jobber.
 
Klem Beate
 
How do my healing works?:
 
Trato de explicar cómo trabajo. Es tan fácil y sin efectos secundarios.

Te tengo cogido de mi mano, y tu subconsciente es el que trabaja.
Cuando mi cuerpo comienza a trabajar, tu cuerpo es el que asume de una manera.
Lo mismo ocurre cuando trabajo a distancia con los clientes, la distancia no es un "problema". Conmigo pasa lo mismo. Siempre envío un mensaje con el movil a los clientes después de decir lo que sentí durante el tratamiento.

Me meto en su dolor, sus emociones a medida que lucha, su cuerpo no puede quitarse de encima, lo que significa que usted no tiene buenos días. Puede haber cosas que usted piensa que haya terminado, pero el cuerpo todavía está luchando. Podría ser algo que haya experimentado el camino de regreso a la infancia, no esté allí usted sabe hoy. Pero es como si el cuerpo necesita para reparar antes de que pueda hacer algo sobre el problema que usted siente que tiene cuando se llega a mí.
Entonces mi cuerpo empieza a moverse, estirar y girar, se rompe en remolinos y puedo levantarme en situaciones, episodios que han experimentado que se encuentra en su cuerpo y luchando. Puedo obtener una imagen de las personas y el medio ambiente de los eventos que están luchando.
Mis lágrimas vienen a menudo, mientras que el cliente dice: "Llora más Beate, me siento tan ligero", y sonrío.

Tienden a decir que nuestro cuerpo es como un jardín de rosas que está a punto de desaparecer. Necesitamos agua, pero luego resulta que hay agujeros en la manguera, la necesidad de reparar el primero!

Intento todo el tiempo contar lo que sé, lo que siento.
No lo hagas, le toca a usted. Pero la mayoría de la gente piensa que es emocionante saber que coincide con su cuerpo. Algunos son muy agradecidos de que por fin hay alguien que entiende cómo el cuerpo del dolor a caballo.
Usted no dice nada, del mismo modo que, a algunos les gusta hablar de lo que venga, otros sólo escuchan.
También me meto en cómo el cuerpo trata de repararse a sí mismo, así que sé que tal vez el dolor, etc, ya que nunca han conocido y nunca lo sabrá.
Es como cuando usted come, usted no sabe lo que está pasando dentro de su cuerpo con los alimentos. Esto es sólo un ejemplo. para tratar de explicar lo que experimento mientras trabajamos.

¿Cómo experimenta el tratamiento es tan f.skj como personas. La mayoría de la gente está cansada, muchos sienten dolor en el trabajo del cuerpo, algunos sienten que tienen que seguir adelante como el brazo, el cuello, algunos ven una luz blanca, algunos colores etc y otros no saben nada ya que estamos en ello, pero podría ser más saludable de todos modos .
Cuando terminamos preguntando la mayor parte del tiempo ha sido de las sonrisas.

En unos pocos días después, usted puede sentirse cansado, dolorido cuerpo. Algunas mejoras sensación de inmediato, otros van varios días, mientras que otros necesitan más tratamientos. Tal vez alguien que no puede ayudar, es su buen funcionamiento del cuerpo.
 
Un Abrazo, Beate
 
 
Artikkel  i avisa "Folk i Sarpsborg" oktober 2012
Skrevet av Tommy Olsen, Borgvin AS
 
"Kjølige hender"
Ingen aura. Ingen shakra. Ingen spesiell energi som strømmer i hytt og vær. Men en god hånd og en person som er der for deg. Det er hva Beate Basma først og fremst er når hun tar seg av sine kunder. - Mange kaller det jeg gjør for "healing", men jeg er ikke komfortabel med betegnelsen. Jeg kommer fra det trauste nord, og behandlingen er så enkel, at dette blir et "fremmedord". For min del handler det bare om at jeg er til stede for andre, lar ting skje naturlig. Da det som er vondt blir borte, uten at jeg kan forklare hvorfor, sier Beate, som dermed sliter litt med å finne navn på sin virksomhet eller gjerning. - Den beste beskrivelsen på det jeg utfører er nok helhetsterapi, sier hun.
Sammensatt sinn
I gammel medisin mente man at ulike organer var knyttet til deler av menneskekroppen. Milten var knyttet til livslede. Hjertet til kjærlighet. Magefølelsen forteller oss fortsatt en god del om hvordan vi har det med oss selv. Smerter i hodet har ofte med stress og prestasjonsangst å gjøre. Det er ingen hemmelighet at negative opplevelser eller skuffelser i livet kan føre til sykdom. Hvem kan forklare at når en av partene i et langt ekteskap går bort, så visner den andre bort etter kort tid.
- Mennesket er et komplisert vesen. Det er ikke så rart egentlig at ulike typer smerter kan ha med frykt, problemer eller vanskeligheter å gjøre. Jeg har sett at smerter og angst blir borte, når vi under behandling "gjennom meg", får opp eller gjennomlever hendelser, smerter og traumatiske opplevelser. Det kan være mens jeg holder de i hånda eller på avstand. Kall det for intuisjon eller "en egen vilje", som det heter, sier Beate. Hennes far, som var etterkommer av finske innvandrere og bosatt i Finnmark, hadde også slike evner, men brukte dem sjelden. Likevel blir dette fortsatt nevnt på fokemunne. I unge år fikk Beate beskjed av sin pappa at når tiden var inne skulle hun arve disse evnene.
Rød bil og pergament hud
En kanskje litt underholdende men typisk episode skjedde for et par år tilbake. En mann kom til Beate etter at hans kone hadde sendt ham. Han hadde smerter i armen som ikke ville gi seg, og var veldig sliten av å jobbe mye. Han var dessuten negativ til alt som ikke var å regne som skolemedisin. Under behandlingen fikk Beate opp et bilde av en rød bil for sitt indre. Mannen lo. Dette var bare tull. Han hadde så visst ikke noen rød bil, eller tenkt å kjøpe en, og klarte ikke å se noen forbindelse.
Han kom tilbake uka etter. Det viste seg at kona hans hadde rød bil, forteller Beate. Mannen hadde tydeligvis vært en meget selvkonsentrert herre, og ble målløs da han oppdaget det.
Armen ble frisk, og kona som hadde sendt ham fikk ham tilbake som en annen.
En dag for noen år siden, kom det telefon fra Mallorca, hvor en gammel dame satt med store smerter og åpne sår etter et fall. Oldebarnet var bekymret, for dama var nitti år og hadde pergamenthud som de visste måtte ha uker på å gro.
Beate behandlet henne på avstand en times tid. - Det virket faktisk! Etter kun 3 dager begynte det å bli sårskorpe, jeg vet ikke hvordan, sier Beate ettertenksomt.
Takkebrevet med bilde av såret etter 3 dager er et av de mange som kan leses på hennes hjemmeside.
Trafostasjon
Tidligere kalte Beate seg for trafostasjon. - Det var liksom noe som falt meg inn. Elektriske trafostasjoner endrer jo strømmen. Jeg gjør jo ikke noe slikt, men det er tydelig at jeg har en slags virkning, sier hun. Behandlingen går stort sett ut på å holde folk i hånda, og fortelle hva hun opplever. Og hun lytter, uten at kundene nødvendigvis trenger å snakke. Når hun sitter og jobber kommer det fram hva kroppen sliter med, både psykisk og fysisk. Hun kjenner smerten, "får opp" opplevelser og ikke sjelden kan hun begynne å gråte. Ved et tilfelle der en mann hadde store nakkesmerter etter en ulykke, begynte Beates hode å rulle. - Det så nok ikke helt bra ut at mitt hode "levde sitt eget liv", jeg kan ikke forklare det, men det hjalp faktisk. Han ble bedre, forteller Beate.
I andre situasjoner kan hun oppleve dyp sorg, noe som kundens kropp ikke har fått bearbeidet.
- Jeg tar imot både mennesker og dyr. Håper at de igjen kan ta del i livet på en positiv måte. At det som hindrer dem i å kunne leve normalt, ikke skal være en del av deres hverdag mer, sier Beate.
Allsidig bakgrunn
Å møte folk og lytte er ikke overraskende en av hennes beste egenskaper. Hun har gjennom et langt yrkesliv vært innom det meste.
Beate har hatt mange yrker. En fellesnevner har vært kontakten med mennesker, og hun er nysgjerrig på hvorfor alt er som det er. Hun har startet egne firmaer, er utdannet massør, har jobbet som postassistent, drosjesjåfør, butikksjef, i reklamebransjen m.m.
- Alltid har jeg likt å møtte mennesker og høre deres historier. Hvert menneske er unikt og har sin egen verdi, sier hun. At noen kan komme ut for store problemer og lidelser som de ikke klarer å takle har hun forståelse for. Folk lever hektiske liv, ofte har man ikke hundre prosent kontakt med seg selv, som med barnet i seg.Smerte er en ting, men det kan også handle om store problemer knyttet til vanskelige valg, jobb og tap av venner. Søvnproblemer, angst og smerte kan melde seg uten at man merker det.
- Jeg har veldig tro på menneskets evne til å løse egne problemer, bare de har noen å snakke med. Noen ganger tar det tid, andre ganger skjer det fort. Dersom jeg kan være der for den som trenger hjelp har jeg oppfylt mitt mål. Akkurat hva som skjer er ikke så viktig, men at det virker er det viktigste, sier Beate Basma.
 
 
 
 
Website Builder drives av  Vistaprint